Contact
Route
Mijn winkelwagen
Deel deze voorstelling
GA JE MEE?
Deel deze voorstelling
DELEN OP TWITTER
DELEN OP FACEBOOK

zo 5 november 2017 | 16:00 uur | jeugd & familie

Allemaal Vriendjes (3+)Het leukste kindertheaterfestival

Nog nooit eerder zagen we zoveel populaire TV vriendjes in één theatervoorstelling bij elkaar! Zo ontmoeten we Bart, Bibi en de VivaVogelverschrikker op de gezelligste BiBaboerderij van de hele wereld, waar elke dag wel iets grappigs en leerzaams gebeurt; Pim & Pom, de bekende katten van Fiep Westendorp, die dol zijn op kattenkwaad uithalen; de twee vrienden Fred & Ed, zij weten altijd weer een goeie grap te vertellen en het vierjarige meisje Chloe, die met haar Toverkast de meest fantastische avonturen beleeft tijdens haar verkleedpartijtjes. We mogen natuurlijk meneer de Opkikker niet vergeten, die al zijn vriendjes bij elkaar heeft gevraagd om van deze voorstelling een groot feest te maken! In de foyer gaat het feest nog door met o.a. een BanBao Bouwhoek.

Pannenkoekenactie!
Alle kinderen mogen op vertoon van hun jeugd entreekaartje van Allemaal Vriendjes van een gratis kinderpannenkoek* met stroop of suiker gaan smikkelen bij Pannenkoekenhuis Het Betoverde Bos in Esch! Dat is dus dubbel genieten!

*maximaal twee kinderen onder begeleiding van één volwassene (de volwassene betaalt voor de pannenkoek, de twee kinderpannenkoeken zijn gratis op vertoon van de ‘Allemaal Vriendjes’ kaartjes). Deze actie is geldig t/m eind november 2017.

Bestel kaarten
Datum: zo 5 november 2017 Aanvang: 16:00 uur Entree:
Normaal: € 15,00
Jeugd t/m 12 jr: € 14,00
Vrienden: € 12,50

excl €0,65 bespreekkosten (p.s.)

Genre: jeugd & familie

Bekijk ook eens

zo 28 januari 2018 | 09:30 u | jeugd & familie Theaterweekend jeugd & familiedag (0-1,5 jaar)
Bestel kaarten
LEES MEER