Contact
Route
Mijn winkelwagen
Agenda
Bekijk alle voorstellingen

Expositie

Van dinsdag 12 t/m zaterdag 16 maart exposeert het Maurick College. Deze expositie loopt gelijk aan de voorstellingen van het Maurick College op 14, 15 en 16 maart.

Van maandag 18 tot maandag 25 maart is er een expositie van Musical Intermezzo. Deze expositie loopt gelijk aan de voorstelling van Musical Intermezzo op 22 en 23 maart.

Oproep
Expositie voor amateurs in mei 2019

Bent u een verdienstelijk amateurschilder en wilt u uw werk graag een keer laten zien? In mei 2019 biedt Theater de Speeldoos voor de dertiende keer amateurkunstenaars de gelegenheid hun werk te exposeren. De werken worden tentoongesteld in de foyer van Theater de Speeldoos.  Het thema is vrij. Een eis is wel, dat het werk origineel is (niet nageschilderd).

Bij de afmeting van de werken wordt uitgegaan van maximaal 100 cm x 100 cm. De exposant krijgt de mogelijkheid één of meerdere werken te exposeren. Werken dienen ingeleverd te worden op maandag 6 mei tussen 9.00 en 10.00 uur. De expositie loopt van dinsdag 7 mei t/m zondag 2 juni 2019.

Hebt u interesse?
Stuur dan uw naam, telefoonnummer, email adres en een foto van uw werk vóór 8 april a.s. naar Marijana Drozdek: drozdek@telfort.nl

Aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Het maximum aantal deelnemers is 15 tot 20 Er is altijd veel animo, dus geef u snel op!

Ook exposeren in Theater de Speeldoos?

Ga voor meer informatie naar Uw expositie>> of
Neem contact op met:
Eveline van Maasakkers
T 073 656 55 88
E eveline@theaterdespeeldoos.nl