Contact
Route
Mijn winkelwagen
Laatste nieuws

3 september 2018 | Teken nu de petitie!

Theater de Speeldoos & StarsOnStage gaan door! Teken hier de petitie!

Ondanks alle negatieve publiciteit van de afgelopen tijd in de media gaan Theater de Speeldoos & StarsOnStage volgend theaterseizoen en lesjaar 2018-2019 gewoon door!

De deuren staan vanaf eind augustus weer wagenwijd voor iedereen open. Kom genieten van die prachtige voorstelling, die film die je net in de bioscoop gemist hebt of schrijf je in voor die leuke nieuwe musicalgroep of vette dansles. Een kaartje kopen voor een voorstelling kan de hele zomer op deze website. En ook inschrijven voor de dans- en musicallessen kan online via de website www.starsonstage.nl.


TEKEN HIER DE PETITIE ‘De Speeldoos moet blijven!’>>


Kritiek op Speeldoos blijkt onterecht !!

Na een maandenlang lopend conflict besluit de gemeenteraad om de prestatiesubsidie voor de Speeldoos geheel af te bouwen naar € 0,-. De Speeldoos zou niet transparant zijn geweest in de verantwoording van haar subsidiegelden. Daarentegen verklaart de huisaccountant van de gemeente dat de Speeldoos dat wel was! Tot ons grote genoegen verklaarde ook de huidige wethouder, tijdens de raadsvergadering van donderdag 28 juni jongstleden, dat de Speeldoos de afgelopen jaren inderdaad transparant en integer is geweest in het opleveren van de gevraagde informatie. Toch volgde een negatief besluit van de Raad. De Speeldoos voorziet grote problemen, voor alle verenigingen, scholen en cursisten als de subsidie afbouw doorgaat !! Op termijn dreigt zelfs sluiting van De Speeldoos!

Bestuur, directie en medewerkers blijven knokken om De Speeldoos voor Vught te behouden… Knokt u met ons mee? Teken dan de petitie ‘De Speeldoos moet blijven’ op onze website. Of stuur een mail aan de verantwoordelijke wethouder de heer Van de Ven. Wellicht dat we samen de gemeenteraad nog tot nadere gedachten kunnen brengen. Lees verder>>