Contact
Route
Mijn winkelwagen
Laatste nieuws

6 december 2017 |

NIEUW! Theaterkrant vol nieuws & leuke winacties!

Onze Theaterkrant is uit en verspreid in Vught, Haaren, Boxtel, Esch & Sint-Michielsgestel. In deze krant leest u alles over de komende voorstellingen van dit seizoen. Er staan leuke interviews in met o.a. Dorine Wiersma en Renee van Bavel en je kunt meedoen met diverse winacties:

  • Tel de Olafjes  in de krant, mail ons het antwoord en maak kans op vrijkaarten voor de Frozen Kindermiddag op (29 december) of kaartjes voor de middagvoorstelling in het Theaterweekend (28 januari).
  • Koop kaartjes voor Henk Schiffmacher op 24 maart 2018 & post een bericht op onze facebook of mail ons waarom jij kans wilt maken op een gratis tattoo! Wij geven i.s.m.  Black Cherry Tattoo Vught twee waardebonnen t.w.v. € 100,00 weg! Als je al kaartjes hebt, mag je natuurlijk ook meedoen.
  • Heb of koop je een kaartje voor The Kik op 2 februari? Mail ons of post een bericht op onze facebookpagina en en maak kans op het nieuwe album (LP of CD) van The Kik!
  • Heb of koop je een kaartje voor Dorine Wiersma op 2 maart? Mail uw NAW-gegevens en maak kans op de De Gestoorde Kattenkalender 2018 + cd van Dorine Wiersma.

Heeft u de theaterkrant niet in de bus gekregen? Wij hebben een exemplaar voor u klaarliggen in ons theater!

Veel lees- & speurplezier en graag tot ziens in Theater de Speeldoos!