Contact
Route
Mijn winkelwagen
Agenda
Bekijk alle voorstellingen

Kaartverkoop

Kaarten bestellen voor seizoen 18-19

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen € 0,65 per kaartje via internet, € 0,75 per kaartje telefonisch, beide met een maximum van € 3,25. Verzending e-tickets is kosteloos, verzenden per post € 2,50 per bestelling.  Aan de kassa worden geen reserveringskosten berekend.


Kaarten bestellen per internet

Via onze website kunt u uw eigen plaatsen in de plattegrond van onze zaal en/of balkon kiezen, boeken en afrekenen via iDeal. U kunt daarbij kiezen tussen het laten toezenden van uw entreekaarten of het zelf uitprinten van e-tickets. Heeft u een Podiumcadeaukaart? Deze kunt op de middag/avond van de voorstelling verzilveren. Wij geven u het bedrag terug ter waarde van de kaarten of een gedeelte daarvan.


Afhalen kaarten

De kassa is geopend op maandag, woensdag en donderdag van 13.00 uur tot 17.00 uur en vanaf één uur voor aanvang van een voorstelling. Voor gereserveerde kaarten geldt dat ze uiterlijk drie dagen voor de voorstelling dienen te zijn afgehaald. Gereserveerde filmkaarten kunnen tot uiterlijk een half uur voor aanvang afgehaald worden. Niet afgehaalde reserveringen gaan weer terug in de verkoop. In uitzonderlijke gevallen kan hiervan worden afgeweken. Bij verhindering ontvangen wij graag tijdig bericht zodat wij de kaarten aan andere gasten kunnen aanbieden.


Annuleringen

Tot uiterlijk drie dagen vóór de voorstelling kunnen gekochte toegangsbewijzen kosteloos geruild worden voor kaarten van een andere voorstelling. Vindt u geen voorstelling van uw keuze dan kunnen de kaarten geannuleerd worden. De annuleringskosten bedragen €2,- per kaart. U ontvangt een tegoedbon voor het resterende bedrag. De tegoedbon is niet inwisselbaar voor contanten.


Wachtlijst

Wanneer de voorstelling is uitverkocht, kunnen uw gegevens vrijblijvend op een wachtlijst worden geplaatst. Mochten er toegangskaarten geretourneerd worden dan nemen wij contact op met de mensen van de wachtlijst. Dit gebeurt op volgorde van aanmelding.

Openingstijden theaterkassa

Maandag 13:00-17:00 uur
Dinsdag gesloten
Woensdag 13:00-17:00 uur
Donderdag 13:00-17:00 uur
Vrijdag gesloten

De kassa is altijd één uur voor aanvang van een voorstelling of film geopend.